MIJN SPECIALITEIT

Boudoir & Naakt

Altijd al gedroomd van smaakvolle en sensuele naakt- of lingeriefoto’s van jezelf? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik heb me in de loop der jaren gespecialiseerd in boudoir- en naaktfotografie.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we welk type foto’s je mooi vindt, of je naakt of in lingerie wilt poseren, … Dat kan aan de hand van voorbeelden die je zelf bezorgt of ik laat je mijn ideeënbord zien. Je kan terecht in mijn studio, een mooie hotelsuite of bij je thuis in je vertrouwde omgeving.

Iedereen heeft een lichaam om trots op te zijn. Met de juiste belichting en poses zet ik jouw sterke punten in de verf. Reken op een ontspannen en aangename shoot. Ik begeleid je door je poses, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Alles kan en niets moet!

Portfolio boudoir & naakt

Jessica behind the curtain

6 januari 2022

Miss Nele

6 januari 2022

Fabulous Annick

6 januari 2022

Stoer

6 januari 2022

Veerle behind the curtain

12 november 2020

Klassieke pose

12 november 2020

Rode trui

12 november 2020

Coralie behind the curtain

12 november 2020

Relax

12 november 2020

Patricia behind the curtain

12 november 2020

Evy Behind the Curtain

16 oktober 2020

Attitude

5 oktober 2020

Melkbad

29 september 2020

escape

24 juni 2020

Fabulous Iris

26 maart 2020

Anne

31 juli 2019

Aan tafel

15 januari 2019

Fabulous Kirsten

28 september 2018

Miss Y

11 april 2018

Sssssht!

31 januari 2018

Artistiek

6 januari 2018

Fabulous Fran

13 november 2017

Curve

18 januari 2017

Gang

18 januari 2017

Brenda

17 januari 2017

Mrs. B

17 januari 2017

Blue eyes

17 januari 2017

Symmetrie

17 januari 2017

Mrs. F

17 januari 2017

Rook

17 januari 2017

Vanaf de eerste ontmoeting wist Kris me op mij gemak te stellen. Hij is een vlotte babbel, aangenaam in omgang en heeft een zalig vleugje humor in zich dat iedereen zeker weet te appreciëren. Naakt poseren vergt de nodige durf en zelfvertrouwen maar Kris wist me zodanig om mijn gemak te stellen dat ik enorm heb genoten van de shoot. De foto's zijn prachtig, met een subliem oog voor detail. Ik ben blij dat ik de stap gewaagd heb en dat Kris achter de lens stond en me 'along the way' begeleid heeft. Ik zou het meteen opnieuw doen!

Paula Kozanecka

Voor hun huwelijksverjaardag gaven wij aan mijn ouders een family fotoshoot cadeau. Niet echt hun cup-of-tea. Maar wat een geweldige dag is het geworden ! Kris stelde iedereen meteen op zijn/haar gemak, een grapje hier, een complimentje daar, de sfeer kwam meteen los. En het resultaat mag er zijn ! Schitterende foto's ! Kris is erin geslaagd om iedereen tot zijn/haar recht te laten komen. Voor de service achteraf: niets dan lof. Alles was snel klaar: afdrukken, vergrotingen, canvas... Tot in de puntjes verzorgd. Dit was over de hele lijn een unieke ervaring. Een aanrader !!!

Cindy

Bedankt voor je snelle professionele service. Wij zijn zeer tevreden van de mooie foto's en de uitgebreide keuze. U hebt duidelijk oog voor details en dat is mooi meegenomen.

Christiane en Mathieu

De kids hebben zich ook reuze geamuseerd, Wout (de oudste) vond zelfs dat hij er een vriend bij had. 🙂 Het was een hele leuke shoot, en het was fijn voor ons om te zien hoe de kinderen zich op hun gemak voelden bij jou, wat dan ook heel spontane foto’s oplevert.

Sabrina en Danny

Kris Rogiers weet als geen ander nuchterheid en passie te vervlechten. Zijn manier van werken heeft nog een belangrijke eigenschap: het kunstig in beeld brengen van passie. Hij stelt hoge eisen aan zijn werk en weet precies waar hij naartoe wil. De enorme kennis van Kris is een grote meerwaarde.
Kris is bovendien een deskundige op gebied van vakfotografie, met oog op detail, kleur en compositie maar ook in de grafische vormgeving heeft hij zijn strepen verdiend. Hij is flexibel, authentiek en eerlijk en dat zorgt ervoor dat hij een erg prettige persoon is om mee te werken. Een vakbekwaam persoon met een pragmatische kijk op zaken en een no-nonsense houding.
Je kan op hem vertrouwen in projecten die onder tijdsdruk staan en in complexe projecten. Met een persoonlijk aanpak en liefde voor het vak zal hij je altijd een resultaat boven verwachtingen leveren.
Kortom lof en van harte aan te bevelen.

Annie Demolder

Ik heb al enkele fotoshoots gedaan met Kris (zowel naakt als gekleed) zonder dat ik hier enige ervaring in had. Hij bespreekt uitvoerig zijn ideeën met je en wat de bedoelingen zijn, en ook vind hij het prima als je hier en daar zelf een leuke inbreng hebt.
Eens de shoot start, stelt hij je gerust en neemt alle tijd, hij geeft je richtlijnen hoe je best kan staan en kijken. Kortom je voelt je op je gemak, weet wat je moet doen, … Zelf heb ik deze shoots altijd als een leuke ervaring beleefd.
En de resultaten waren telkens waanzinnig knap, creatief en professioneel. Foto’s van jezelf waar je echt trots op kan zijn.

Femke

Voor de vrijgezellendag van een vriendin zocht ik een fotograaf die leuke speelse foto’s wou maken van ons in-retro-stijl-opgemaakt groepje jonge dames. Kris bleek de perfecte kandidaat! We hebben een heel gezellige namiddag gehad en de foto’s zijn super!
De bruid kreeg de cd-rom met de foto’s in een bijpassend hoesje (ook door Kris gemaakt) als cadeau op haar trouwfeest en ze was hier zeer blij mee.

Dana Beerten

Het familieportret was een geschenk voor moederdag. Eerst waren er heel wat tegenkantingen. Sommige zagen dit niet zo echt zitten: “ik doe dat niet graag”, “ik pak niet op foto”, “gaat dat lang duren?”. Kris slaagde erin om ons comfortabel te laten voelen. En naar het einde van de shoot waren er zelfs enkele die van geen ophouden wisten. ?
En dan het resultaat: WAUW!! Prachtig gewoon. We krijgen heel veel positieve reacties. Deze shoot was een toppertje! We hebben als familie een leuke namiddag gehad. De foto’s zijn voor het leven. Ik ben er superblij mee. Heel erg bedankt!

Natalie Corthouts

Kris was onze eerste keuze en ook meteen de allerbeste keuze.
De klik was er onmiddellijk en op onze loveschoot waren we direct vertrokken voor een rustig middagje op de locatie: heel ontspannen en relaxed.
Op onze trouwdag zelf was het niet anders…
Kris wist onze genodigden mee te nemen in zijn ideeen en poses.
Iemand die weet waar hij mee bezig is, leuke ideetjes heeft en kwaliteit levert.
Gewoon Top!

Samiera en Kristof

Wat een hectische drukke middag zou worden (in onze ogen dan!) is uitgedraaid in fantastische ontspannende “quality – time” met ons nieuw gezinnetje. Kris neemt alle tijd en gaat rustig te werk op het ritme van de baby

Dana en Rohnny

Koffie?

Spring binnen om eens over je vraag of idee te babbelen.

Kris Rogiers Fotografie

Molenweg 1A
B3530 Houthalen
t. +32 (0)476 456 473

ENKEL NA AFSPRAAK

BTW BE 0773.187.097
IBAN BE 09 735 2113505 57
BIC KRED BE BB