Fashion Retouche

wat te verwachten?

Ik krijg wel eens de vraag waarom een ‘Fabulous You!‘ of Boudoir/Naaktsessie duurder is dan de andere pakketten. Voor een stuk ligt dat aan de dikte (20 ipv. 16 pagina’s) en kwaliteit van het album (cover naar keuze ipv. linnen of foto). Ook de bubbels, hapjes en de professionele visagiste/haarstyliste bij het ‘Fabulous You!‘ pakket maken het geheel wat duurder. Maar het is vooral de tijd die gespendeerd wordt aan de nabewerking van de foto’s.

Elke foto die mijn studio verlaat krijgt een standaard nabewerking; kleurcorrectie, contrastaanpassingen, witbalans, schaduwen en hooglichten, … Kies je voor ‘Fabulous You!‘ of een Boudoir/Naaktsessie, dan spendeer ik heel wat extra tijd aan het retoucheren van je foto’s. Vergelijk dit met de ‘high fashion‘ foto’s die je ziet in ‘glossy magazines‘. Je huid wordt zachter (weg cellulitis, rimpels, vlekjes of puistjes) zonder een ‘plastiek’ eindresultaat te krijgen. Daarnaast worden je ogen extra geaccentueerd en krijgt de achtergrond een flinke poetsbeurt zodat vlekjes op het achtergrondpapier ook meteen weg zijn.
Ik spendeer gemiddeld 30 minuten of langer op één foto. Zoals je hiernaast kan zien is het resultaat dan ook navenant. Begrijpelijk toch dat hier een prijskaartje aan hangt?

Interesse in beelden van jezelf waar écht alles ‘perfect’ zit? Klik dan snel op ‘nu boeken’ en laat me je wensen weten.

nu boeken