QUICK SHOOT

Portretfoto nodig voor je sollicitatiebrief, je website of je online aanwezigheid? Sta je graag eens samen met je beste vriend(in) of partner op de foto? Of wil je graag een mooie foto van je gezin? Dan is deze ‘Quick Shoot’ wat voor jou. Een half uurtje poseren in mijn studio en klaar! De 5 mooiste foto’s krijg je netjes afgewerkt in je mailbox.

Fotosessie 30 minuten – 5 digitale beelden*

€75

BIG SHOOT

Kinderen, kleinkinderen, papa, mama en de grootouders, jullie kunnen allemaal op foto. We nemen een uur tijd om de gezinnetjes en kinderen ook afzonderlijk te fotograferen. Best denken jullie op voorhand al even na over de gewenste combinaties zodat iedereen aan beurt komt. Je kan deze Big Shoot ook boeken als je graag wat meer tijd aan je sessie wil spenderen.

Fotosessie 60 minuten – 15 digitale beelden*

€145

NEWBORN & BABY

Een nieuwe telg in de familie? Proficiat! Ik zorg graag voor een blijvende herinnering want ze worden zo snel groot. Een baby poseert niet. We nemen voldoende tijd en werken op het tempo van je kleine spruit. Mooie dekentjes en attributen zijn voorhanden, maar jullie mogen zelf ook spulletjes meebrengen. Een newborn fotografeer je best binnen veertien dagen na de geboorte. Dus boek deze sessie tijdens je zwangerschap! De leukste babyfoto’s kan je maken zodra ze rechtop kunnen zitten.

Fotosessie 60 minuten – 10-15 digitale beelden*

€145

CAKE SMASH

Viert jullie kleine spruit zijn eerste (tweede? derde?) verjaardag? Dat moet gevierd worden! En waarom niet met een hippe cake smash? We kiezen samen een mooie cake en versieren de studio met slingers, ballonnen en andere leuke spulletjes, die je al dan niet zelf meebrengt. Alles in hetzelfde kleurthema. Een blijvende herinnering en plezier gegarandeerd!

Fotosessie 60 minuten – 10-15 digitale beelden* – optie smashcake : €40

€145

BOUDOIR & NAAKT

Altijd al gedroomd van smaakvolle en sensuele naakt- of lingeriefoto’s van jezelf? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik heb me in de loop der jaren gespecialiseerd in boudoir- en naaktfotografie.
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we welk type foto’s je mooi vindt, of je naakt of in lingerie wilt poseren, … Dat kan aan de hand van voorbeelden die je zelf bezorgt of ik laat je mijn ideeënbord zien. Je kan terecht in mijn studio, een mooie hotelsuite of bij je thuis in je vertrouwde omgeving.
Iedereen heeft een lichaam om trots op te zijn. Met de juiste belichting en poses zet ik jouw sterke punten in de verf. Reken op een ontspannen en aangename shoot. Ik begeleid je door je poses, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Alles kan en niets moet!

Fotosessie 90 minuten – 10-15 digitale beelden* – optie ‘magazine stijl’ retouche : €20/foto

€225

FABULOUS YOU!

Het super-de-luxe en all-inn pakket voor mensen die geen keuzes willen maken, maar écht alles willen. Album, canvas, ‘magazine stijl’ retouche, make-up en kapsel, alles is inbegrepen!
Iedereen kan schitteren voor mijn lens en daarvoor moet je heus geen twintiger te zijn met maatje 36.
Op voorhand bespreken we welk type shoot je altijd al eens hebt willen doen. We stemmen daarop kledij en setting van de studio af. Je mooiste avondjurk, je sporty-spice-outfit, je mooiste lingerie of zelfs smaakvol in je blootje. Sensueel of ondeugend? Dromerig of provocerend? Romantisch of rechttoe, rechtaan? Aan jou de keuze!
Een professionele visagiste verzorgt je make-up en kapsel tot in de puntjes. Een privé-make-over die jou transformeert in een glamoureus top-model!
Daarna gaan we aan de slag in de studio. Tijdens een sessie van ongeveer twee uur begeleid ik je door de poses. Geen ervaring vereist! Ik zet je sterke kanten in de kijker. Er zijn natuurlijk rustmomenten wanneer ik de set en belichting verander en jij je een andere outfit aanmeet.
Daarna ga ik aan de slag met de gemaakte beelden. Naast de standaard ontwikkeling krijgen je foto’s nog een nabewerking in ‘magazine-stijl’ zodat jij zo in ‘de boekjes’ kan.
Ik geef je een seintje als ik klaar ben met de beelden. Je kiest de allermooiste foto voor een mega-canvas en de beelden die ik mag verwerken in een luxe-album. De digitale beelden in hoogste kwaliteit zitten al in je mailbox voor je terug thuis bent.
Niet alleen is deze ‘Fabulous You!’ sessie erg leuk om te doen maar ook een bijzondere ervaring en een boost voor je zelfvertrouwen.

Fotosessie 120 minuten – 25 digitale beelden in hoogste kwaliteit – make-up en kapsel – canvas 60×40 cm – textielcover album 20×20 cm – ‘magazine stijl’ retouche op alle foto’s

€995

COMMUNIE & LENTEFEEST

Communicant of lentefeester in huis? Nieuwe outfit gekocht en klaar voor een feestje? Dat vraagt dan ook naar spontane foto’s van je kind. Niet poseren maar amuseren! Ik ga graag samen met jullie op zoek naar een leuke lokatie of nodig jullie uit in mijn studio. Van de mooiste foto ontwerp ik unieke kaartjes die je als bedankje aan je gasten kan meegeven. Eveneens krijg je twee miniboekjes met de 10 mooiste beelden uit de sessie.

Fotosessie 45 minuten – 10-15 digitale beelden* – 25 gedrukte kaartjes 15×10 cm2 miniboekjes 10×10 cm

€200

HUWELIJK

Fijn zo, jullie stappen in het huwelijksbootje! Vanzelfsprekend kunnen jullie bij me terecht om een reportage te maken. Mijn stijl van fotograferen kan je best omschrijven als ‘fotojournalistiek’. Ik leg je mooiste momenten en emoties van de dag vast, zonder dat jullie moeten poseren. Zo kunnen jullie met volle teugen genieten. Enkel tijdens de sessie met jullie tweetjes begeleid ik jullie graag door enkele poses. Geen vaste prijzen voor trouwfotografie maar maatwerk en volgens jullie budget. Boeken jullie me langer dan 10u? Dan krijgen jullie een GRATIS loveshoot op een vroegere datum. Ideaal om al even te wennen aan de camera (en de fotograaf). De beelden uit deze reeks kan je gebruiken voor je uitnodigingen of bedankjes. Je kan bij mij ook terecht voor ontwerp en drukwerken.

Prijs op maat

FOTOPRINTS

15 x 10 cm

€5

18 x 13 cm

€8

20 x 15 cm

€10

30 x 20 cm

€15

40 x 30 cm

€25

60 x 40 cm

€40

80 x 60 cm

€65

CANVAS

30 x 20 cm

€85

40 x 30 cm

€105

60 x 40 cm

€135

80 x 60 cm

€195

ALUMINIUM

30 x 20 cm

€85

40 x 30 cm

€110

60 x 40 cm

€150

80 x 60 cm

€230

ALBUMS

Fotocover 15 x 15 cm

€60

Maximaal 20 pagina's

Fotocover 20 x 20 cm

€80

Maximaal 20 pagina's

Fotocover 30 x 30 cm

€120

Maximaal 20 pagina's

Textielcover 15 x 15 cm

€100

Maximaal 40 pagina's

Textielcover 20 x 20 cm

€150

Maximaal 40 pagina's

Textielcover 30 x 30 cm

€240

Maximaal 40 pagina's

PASFOTO

Foto nodig voor je identiteitskaart, rijbewijs, visum of kids-id (ook voor de allerkleinsten)? Foto’s gegarandeerd geaccepteerd volgens de nieuwe ICAO normen.

€12

MAKE-UP & KAPSEL

Wil je graag je make-up en kapsel tot in de puntjes verzorgd? Boek dan samen met je fotosessie een professionele make-up artieste.

€100 p.p.

Niet mogelijk in combinatie met een Quick Shoot.

Alle prijzen op de site zijn inclusief 21% btw - *Digitale beelden in kwaliteit 10x15 cm - Verplaatsing: 0,5€/km - Beelden in hoogste kwaliteit te koop voor €25/beeld