Maak je keuze uit een voordelig pakket…

met een groot formaat canvas en een luxe album op echt fotopapier

… of we werken samen wat uit op maat volgens jouw budget!

Een mooi album, foto op aluminium of plexiglas, een ander formaat, enkel foto's, een uniek cadeau? Dat kan allemaal, 'just shoot'!

Quick Shoot

175

Per Month
 • Fotosessie ±30 min.
 • 2 foto’s 30×40 cm
 • 10 digitale beelden
Woehoe!!

Baby & Cake Smash

395

Per Month
 • Fotosessie ±90 min.
 • Canvas 60×80 cm
 • Portretboek 16p. 20×20 cm
 • 15 digitale beelden
YES!

Communie

200

Per Month
 • Fotosessie ±45 min.
 • 2 foto’s 30×40 cm of 2 mini-albums 10×10 cm
 • 25 gedrukte kaartjes 10×15 cm
 • 15 digitale beelden
OK!

Big shoot

345

Per Month
 • Fotosessie ±60 min.
 • Canvas 60×80 cm
 • Portretboek 16p. 20×20 cm
 • 15 digitale beelden
Wil ik!

Boudoir & NaaktMijn specialiteit

745

Per Month Durf ik!

Fabulous YOU!

995

Per Month Doe ik!
*Digitale beelden in lage resolutie (1600px) – Foto’s in hoge resolutie kunnen aangekocht worden, prijs afhankelijk van het formaat.

MAKE-UP & HAAR
Wil je graag je make-up en hairstyling tot in de puntjes verzorgd?
Boek dan samen met je fotosessie een professionele make-up artieste voor €100/p.p.

Niet mogelijk in combinatie met een Quick Shoot

Huwelijk

Maak je keuze uit een voordelig pakket of contacteer me voor een prijs-op-maat

4U SHOOT

740

Per Month
 • fotosessie 4u
 • fotoboek 30×30 cm (20p.)
 • digitale beelden*
BOEK NU

6U SHOOT

1130

Per Month
 • Fotosessie 6u
 • fotoboek 30×30 cm (30p.)
 • digitale beelden*
boek nu

10U SHOOT

1740

Per Month
 • fotosessie 10u
 • fotoboek met cover naar keuze, 30×30 cm (50p.)
 • digitale beelden*
BOEK NU

Newborn & Baby

Een nieuwe telg in de familie? Te gek! Ik zorg graag voor een blijvende herinnering. Een baby poseert niet en wil tussendoor eens gesust worden door mama of papa. Of hij krijgt honger of zorgt voor een volle pamper. We nemen hiervoor voldoende tijd en werken op het tempo van de kleine spruit. Ik heb mooie dekentjes en attributen voorhanden maar natuurlijk mogen jullie zelf ook spulletjes meebrengen. Een newborn fotografeer je binnen de veertien dagen na de geboorte dus best boek je een sessie tijdens je zwangerschap!

Cake Smash

Viert jullie kleine spruit zijn eerste (tweede? derde?) verjaardag? Dat moet gevierd worden! En waarom niet met een hippe cake smash? We kiezen samen een mooie cake en versieren de studio met slingers, ballonnen en andere leuke attributen die je al dan niet zelf meebrengt. Alles in hetzelfde kleurthema. Je kiest de mooiste foto’s voor het luxe-album en je favoriet voor een reuze-grote-canvas. Een blijvende herinnering en plezier gegarandeerd!

Fabulous You!

Droom jij ook wel eens van foto’s waarop je ècht schittert? Denk je soms ‘daar sta ik nu eens goed op, alleen spijtig van dit of dat?’ Wil je beelden waar alles perfect zit? Dan ben je met het ‘Fabulous You!’ pakket aan het juiste adres! Ik ga er prat op dat iedereen kan schitteren voor mijn lens en daarvoor moet je heus geen twintiger te zijn met maatje 36. Iedereen heeft innerlijke schoonheid en charisma en een vakfotograaf kan die tevoorschijn brengen.
Op voorhand bespreken we welk type shoot je altijd al eens hebt willen doen en stemmen daarop kledij en setting van de studio af. Je mooiste avondjurk, je sporty-spice-outfit, je mooiste lingerie of zelfs smaakvol in je blootje. Sensueel of ondeugend? Dromerig of provocerend? Romantisch of rechttoe, rechtaan? Of een beetje van alles? De keuze is aan jou!
Op de dag van de shoot verwelkom ik je in mijn studio. Om het allemaal nog leuker te maken mag je beste vriendin gewoon gezellig mee komen. Intussen staat de visagiste al klaar om je make-up te verzorgen en je kapsel netjes in de plooi te leggen. Een privé-make-over die jou transformeert in een glamoureus top-model!

Ready? Set? Shoot!
We gaan aan de slag in de studio. Tijdens een sessie van maximum twee uur begeleid ik je door de poses en stuur ik je aan waar nodigGeen ervaring vereist! Ik focus op je sterke kanten. Er zijn natuurlijk rustmomenten wanneer ik de set en belichting verander en jij je een andere outfit aanmeet.
Daarna ga ik aan de slag met de gemaakte beelden. Zorgvuldig selecteer én retoucheer ik de foto’s zodat jij zo ‘uit de boekjes’ komt. Denk ‘high fashion‘ en ‘glossy magazines‘.

Le moment suprême, de viewing.
Eindelijk kan je de resultaten komen bekijken. Je kiest de allermooiste foto voor een prachtig canvas en de beelden die ik mag verwerken in een luxe-portretalbum. Ik geef een seintje als je dit alles mag komen oppikken. De digitale beelden zitten al in je mailbox voor je terug thuis bent.

Niet alleen is deze ‘Fabulous You!’ sessie erg leuk om te doen maar ook een bijzondere ervaring en een boost voor je zelfvertrouwen wanneer je kan opscheppen met jouw knappe foto’s.

Misschien heb je wat aan deze tips.

Boudoir & Naakt

Niet meteen interesse in het super-de-luxe ‘Fabulous You!’-pakket maar wél graag stijlvolle naakt- of lingerie foto’s van jezelf? Dan is deze optie zeker wat voor jou.
Voor de sessie bespreken we welk type foto’s je mooi vind, of je naakt of in lingerie wilt poseren, … Dat kan aan de hand van voorbeelden die je zelf bezorgt of ik laat je mijn ideeënbord zien.
Iedereen heeft een lichaam waar ie trots op mag zijn en met de juiste belichting en poses zet ik jouw sterke punten in de verf. Reken op een ontspannen shoot, alles kan en niets moet. Ik geef tips en begeleid je door je poses zodat jij je al snel thuis voelt.
De week die volgt selecteer en retoucheer ik zorgvuldig de foto’s. We bespreken samen hoe ver deze aanpassingen mogen gaan.
Tot slot ontvang je de digitale beelden in je mailbox. Je laat me weten welke foto’s in het luxe-album verwerkt mogen worden en kies jij je favoriet voor het grote canvas.

Bekijk alvast even deze tips.

Communie & Lentefeest

Communicant of lentefeester in huis? Nieuwe outfit gekocht en klaar voor een feestje? Dat vraagt dan ook naar mooie foto’s van je kind. Ik ga graag samen met jullie op zoek naar een leuke lokatie of nodig jullie uit in mijn studio. Naast spontane foto’s zorg ik ook meteen voor de bedankkaartjes voor de genodigden of klasgenootjes en een grote foto voor meter èn peter.  Een leuk stoefboekje of een kunstwerk voor aan de muur kan natuurlijk ook.

shoot op lokatie : +€25 en €0,5/km

Big Shoot

Kinderen, kleinkinderen, papa, mama en de grootouders, jullie kunnen allemaal op foto. Plezierig om met z’n allen gek te doen en een mooi kunstwerk voor aan de muur is het ideale geschenk voor de (groot)ouders! We nemen tijd om de gezinnetjes en kinderen ook afzonderlijk te fotograferen. Best denken jullie op voorhand al even na over de gewenste combinaties zodat iedereen aan beurt komt. Ideaal als je wat meer tijd aan je sessie wil besteden.

shoot op lokatie : +€25 en €0,5/km

PASFOTO’S €12
Gegarandeerd geaccepteerd volgens de nieuwe ICAO normen.

Alle prijzen op de site zijn inclusief 21% btw